Rådgivning omkring skadesforbyggende tiltag

Med vores mange års erfaring i branchen, har vi set lidt af hvert, når det kommer til skader. Dermed har vi også kendskab til begrebet risiko og ved hvad der skal til for at fjerne eller minimere risikoen for skader. Det kan være sikring af bygning og løsøre, men også medarbejdernes holdning og tankegang, kan være afgørende, når det kommer til at forebygge skader.

Ved at undgå skader, slipper I ikke blot for at skulle betale selvrisiko – I slipper også for de afledte følger af en skade – f.eks. en bil, der holder på værksted, tidsforbrug til oprydning og rengøring, en maskine der står stille i produktionen eller medgået tid for medarbejderne til at genanskaffe stjålet værktøj eller finde bilag frem som dokumentation.

 

Vi kommer gerne ud og holder et oplæg om, hvordan virksomheden og dens medarbejdere bedst forebygger og undgår skader – gerne med udgangspunkt i konkrete eksempler, som virksomheden kan relatere til.

Vi hjælper, når
skaden er sket

Vi sørger for, at du får erstatning, når uheldet er ude

Ring til
70 22 35 20

Få et uforpligtende opkald

Mangler du overblik over din virksomheds forsikringer? Lad os foretage et tjek.

Send formularen til højre, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale. I langt de fleste tilfælde finder vi sammen en bedre forsikrings-pakke til din virksomhed.