Uvildig skadesrådgivning

Er du blevet ramt af en større skade kan vi bistå med hjælp og rådgivning. I skadessituationen kan vi sikre, at forsikringsselskabet lever op til sine forpligtigelser over for dig og din virksomhed. Vi kan styre sagen fra start til slut, men har du selv kørt sagen med dit forsikringsselskab – og er det kørt af sporet – så er der også hjælpe at hente. Vi styrer processen og fordi vi kender procedurerne kan vi sikre, at skaden bliver behandlet korrekt.

Når vi siger, at vi styrer processen så betyder det at vi sørger for al kommunikationen mellem forsikringsselskab og dig. På den måde sikrer vi at der ikke mangler informationer eller svar på evt. spørgsmål. Når vi har overtaget processen kan du med ro i maven afvente næste step.

 

Bliver det nødvendigt bistår vi dig gerne i forbindelse med besigtigelse af skaden, møde med taksator, osv.

 

I slutning af skadesforløbet hjælper vi med at vurdere skaden som helhed. Har i fået den korrekte erstatning eller er der yderligere som skal løses?

Vi hjælper, når
skaden er sket

Vi sørger for, at du får
erstatning, når uheldet er ude

Ring til
70 22 35 20

Få et uforpligtende opkald

Mangler du overblik over din virksomheds forsikringer? Lad os foretage et tjek.

Send formularen til højre, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale. I langt de fleste tilfælde finder vi sammen en bedre forsikrings-pakke til din virksomhed.