Bliv en del af V-R Gruppen

– og opnå succes som rådgivende mægler

V-R Gruppen er et forsikringsmæglerfirma, der bistår virksomheder, hvor valg af forsikringsselskab og dækninger ikke altid står øverst på dagsorden og hvor forsikringer udgør et nødvendigt onde.

Du har som rådgivende mægler ansvaret for at sikre, at vores kunder har de rigtige forsikringer og den rette dækning.

Du agerer uvildig rådgiver mellem kunden og forsikringsselskaberne, du får derfor frie hænder til at udnytte og udvikle dine forhandlings-kompetencer, og sikre de bedste betingelser for kunden.

Vores vision er at blive det foretrukne bindeled mellem virksomheder og forsikringsselskaber og derigennem sikre vores kunder de bedste vilkår, mere tid og et komplet overblik over virksomhedens forsikringer, samt en bedre dækning, hvis skaden sker.

Vi kombinerer indsigt og forretningsforståelse — hvorved vi skaber et sikkert udgangspunkt for vores kunder til at drive deres forretning.

Kan du genkende dig selv i disse fire udsagn?

  • Jeg vil være min egen chef
  • Jeg foretrækker at fastsætte egne mål uden hjælp fra en salgschef
  • Jeg brænder for mit arbejde og mine kunder
  • Jeg har drivkraften, men mangler nogen at støtte mig op ad

… så er du godt på vej til at blive en del af V-R Gruppen som selvstændig franchisetager — vi er nemlig overbevist om, at vi sammen kan skabe succes gennem vores stærke og gennemprøvede koncept. Et koncept, der har mere end 15 år på bagen, og som giver vores kunder overskud til mere.

Hvordan bliver min hverdag?

Som forsikringsmægler strukturerer du selv din arbejdsdag; det er derfor helt op til dig selv, hvornår du ønsker at løse dine opgaver. Og dine opgaver spænder bredere end blot at formidle forsikringer — det handler i højere grad om at kende og dække dine kunders forsikringsmæssige behov.

SÅDAN KOMMER DU
GODT I GANG

– og opnår succes som rådgivende mægler

Det er vigtigt for os, at du, som en del af familien, får den allerbedste start på vores samarbejde. Vi har derfor lavet en vejledning til at komme godt i gang som forsikringsmægler hos V-R Gruppen.

 

Skriv til os for at høre mere