Bliv en del af V-R Gruppen

– og opnå succes som rådgivende mægler

V-R Gruppen er et forsikringsmæglerfirma, der bistår virksomheder, hvor valg af forsikringsselskab og dækninger ikke altid står øverst på dagsorden og hvor forsikringer udgør et nødvendigt onde.

Men når skaden er sket, eller når uheldet er ude, spiller vi en afgørende rolle for vores kunder, fordi vores kompetencer sikrer, at vores kunder har de rigtige forsikringer og den rette dækning.

 

Vi agerer uvildig rådgiver mellem kunden og forsikringsselskaberne.

Vores vision er at blive det foretrukne bindeled mellem virksomheder og forsikringsselskaber og derigennem give V-R Gruppens kunder de bedste vilkår, mere tid og et komplet overblik over og indsigt i virksomhedens risiko og forsikringer for bedre dækning, når skaden sker. Det gør vi gennem uvildig rådgivning, hvor vi kombinerer indsigt og forretningsforståelse — hvorved vi skaber et solidt udgangspunkt for vores kunder til at drive deres forretning.

Kan du genkende dig selv i disse fire udsagn?

  • Jeg kunne godt tænke mig at være min egen chef
  • Jeg elsker at sætte mål uden hjælp fra en salgschef
  •  Jeg brænder for mit arbejde
  • Jeg har drivkraften, men mangler nogen at støtte mig op ad

… så er du godt på vej til at blive en del af V-R Gruppen som selvstændig franchisetager — vi er nemlig overbevist om, at vi sammen kan skabe succes gennem vores stærke og gennemprøvede koncept. Et koncept, der har mere end 15 år på bagen. Et koncept, der giver vores kunder overskud til mere.

Hvordan bliver min hverdag?

Som forsikringsmægler strukturerer du selv din arbejdsdag; det er derfor helt op til dig selv, hvornår du ønsker at løse dine opgaver. Og dine opgaver spænder bredere end blot at formidle forsikringer — det handler i højere grad om at kende og dække dine kunders forsikringsmæssige behov.

SÅDAN KOMMER DU
GODT I GANG

– og opnår succes som rådgivende mægler

Det er vigtigt for os, at du bliver en del af familien; du skal have den allerbedste start på vores samarbejde. Vi har derfor lavet en vejledning til at komme i gang som forsikringsmægler hos V-R Gruppen.

Skriv til os for at høre mere