OM V-r GRUPPEN FORSIKRINGSMÆGLERE

V-R Gruppen er en professionel og erfaren forsikringsmægler, der sørger for at du har de rette forsikringer med de rigtige dækninger til den bedste pris.

Som forsikringsmægler repræsenterer vi dine interesser, med et mål om at give vores kunder tryghed og spare dem tid og penge ved at bruge vores ekspertise inden for forsikringer.

ET moderne bindeled TIL DINE FORSIKRINGER

V-R Gruppen Forsikringsmæglere har mere end 40 års erfaring i branchen. Vi følger med tiden og er opdateret på den, til enhver tid gældende lovgivning, samtidig med at vores lange erfaring, kommer vores kunder til gode.

V-R Gruppens forsikringsmægleres fornemste opgave er at være bindeled mellem virksomheden og forsikringsselskabet. Vi tager ansvaret for alle virksomhedens forsikringer, så du til enhver tid har den rigtige dækning til den bedste pris.

Vi arbejder uafhængigt af alle forsikringsselskaber, og du er derved altid sikret 100 procent uvildig rådgivning og løsninger, der sikrer dig optimalt.

Vores årelange erfaring kommer dig til gode. Når uheldet er ude, rykker vi ind. Vi ved alt, der er værd at vide, om dine rettigheder og forsikringsselskabernes forpligtelser, så med os i ryggen har du et stærkt kort på hånden, når skaden er sket.

V-R Gruppen er din guide gennem forsikringsjunglen, din mellemmand, når der skal forhandles og din redningsmand, når uheldet er ude.

BEDSTE PRIS

Vi sørger for, at du altid har de rigtige forsikringer til den bedste pris.

SPAR TID

Du sparer tid, penge og panderynker, når du overlader dine forsikringer til os.

KORREKT DÆKNING

Du har altid de rigtige forsikringer, vi opsiger de gamle og tegner nye, hvis det er det, der skal til.

INDSIGT & VIDEN

Vi kombinerer viden og forståelse, så du får overblik over dine forsikringer.

BINDELED

Vi er dit bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskaberne.

BINDELED

Vi er dit bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskaberne.

Bliv selvstændig forsikringsmægler hos V-R Gruppen

VORES VÆRDIER

Vi giver vores kunder overskud til mere. Vi tager ansvaret for, at din virksomhed er forsikret optimalt – hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas.

Vores kerneværdier er tillid, tryghed og overblik.

Tillid og tryghed er selve fundamentet for vores mæglervirksomhed. Kunderne skal trygt kunne overlade deres forsikringer og policer i vores hænder.

Kerneværdierne i vores kommunikation er

  • Transparens – vi giver indblik i vores arbejdsgange
  • Ærlighed – også når sandheden gør ondt
  • Medmenneskelighed – vi er IKKE robotter

VORES KUNDER

Vores kunder er fordelt på mange forskellige brancher og vi servicerer kunder i hele landet.

Vi har fokus på kunden og sørger for at den rette rådgiver med mest kendskab til den konkrete branche sættes på opgaven.

Vi arbejder alle i V-R Gruppen ud fra de samme værdier og med base fra vores kontor i Odense. Derfor vil alle opleve en ensartet betjening og du har som kunde altid adgang til hurtig rådgivning.

Er du i tvivl om vi i V-R Gruppen har kompetencer til at rådgive netop din virksomhed, kan dette afklares ved en opringning og et uforpligtende møde – vi kalder det tillid og gensidig respekt.

Bliv KONTAKTET AF OS

Ønsker du at blive kontaktet af os, så udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.