BLIV SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

Skab din egen succes som dine kunders forsikringsmægler

Drømmer du om at være dine kunders uvildige rådgiver og kontaktperson, og have frie hænder til at opbygge, udvide og udvikle dine relationer og portefølje?

BLIV SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER HOS V-R GRUPPEN

– og skab din egen succes som dine kunders forsikringsmægler

Drømmer du om at være dine kunders uvildige rådgiver og kontaktperson, og have frie hænder til at opbygge, udvide og udvikle dine relationer og portefølje?

Vores vision er at blive det foretrukne bindeled mellem virksomheder og forsikringsselskaber, og sikre vores kunder de bedste vilkår for deres forsikringer.

Som selvstændig forsikringsmægler hos V-R Gruppen spiller du en altafgørende rolle i at understøtte denne vision.

Forsikringspolicer strækker sig flere hundrede år tilbage, og i fremtiden vil forsikringer stadig skulle håndtere vigtige og presserende problemer. Både privat-, men i særdeleshed også erhvervs-forsikringer, hvor f.eks. it- & cyber-sikkerhed, klimaændringer og adfærdsændringer stiller store krav til virksomheder om, at have den rette forsikring og dækning.

BLIV EN DEL AF V-R GRUPPEN

Bliver du forsikringsmægler i V-R gruppen bidrager du hos dine kunder med indsigt og forretningsforståelse og sikrer, at de altid har de rigtige forsikringer og den rette dækning.

Som selvstændig forsikringsmægler og franchisetager opererer du i et team af forsikringsmæglere og franchisetagere, hvor du får sparring og hjælp til opbygningen af din egen kundeportefølje.

Du får frihed til selv at planlægge din arbejdstid, og hvordan du strukturerer dine arbejdsrutiner. Så længe dit drive og engagement er dedikeret til at varetage dine kunders interesser.

BLIV SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER HOS V-R GRUPPEN

ANERKENDT KONCEPT

V-R Gruppen startede tilbage i 2004 og varetager i dag præmier for + 100 Mio. om året

OPLÆRING & TRÆNING

Du vil modtage løbende intern træning og oplæring samt assistance til IDD certificering

SPARRING & SUPPORT

Vi hjælper dig via løbende sparring med opbygning af portefølje og proceshåndtering

BLIV EN DEL AF ET TEAM

Du bliver en del af et kompetent team af forsikringsmæglere, hvor du altid kan få sparring og hjælp

FRIHED & FLEKSIBILITET

Du har frihed til at arbejde med alle typer virksomheder på tværs af brancher og faggrupper

Lone Ribert er selvstændig forsikringsmægler og franchisetager hos V-R Gruppen

LONE RIBERT - SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

FRANCHISETAGER HOS V-R GRUPPEN SIDEN 2016

Jeg besluttede mig for at blive selvstændig forsikringsmægler, da jeg brænder for at gøre en forskel for mine kunder og samarbejdspartnere og samtidig fik jeg opfyldt et ønske om, at blive selvstændig.

Som forsikringsmægler i V-R Gruppen er jeg udelukkende kundens ”mand” og jeg varetager kun kundens interesser, på samme måde som deres advokat og revisor.

HAR DU DISSE KARAKTERISTIKA?

JENS BROCH - DIREKTØR, SUNSET BOULEVARD

BESTYRELSESFORMAND HOS V-R GRUPPEN

V-R Gruppen har gennem en lang årrække vist, at de har et stærkt og finansielt interessant franchisekoncept.

Det er et attraktivt og sundt koncept for selvstændige forsikringsmæglere, der understøttes af virksomhedens kerneværdier - tillid, tryghed og overblik. Et stærk franchisekoncept som har et solidt fokus på kunden

4 ting du skal vide om LIVET SOM SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

Som selvstændig forsikringsmægler strukturerer du selv din arbejdsdag. Det er derfor helt op til dig selv, hvornår du ønsker at løse dine opgaver.

Og dine opgaver spænder bredere end blot at formidle forsikringer — det handler i højere grad om at kende og dække dine kunders forsikringsmæssige behov.

Bliv selvstændig forsikringsmægler hos V-R Gruppen

1. Du er dine kunders kontaktperson
hvad angår deres forsikringer

En mægler, er en formidler mellem to parter. Hos V-R Gruppen er vi forsikringsmæglere. Vores vigtigste opgave er at gøre det let, enkelt og sikkert for vores kunder, når det drejer sig om forsikringer.

Som forsikringsmægler er vi ALTID kundens proaktive rådgiver, hvor vi varetager kundens interesser. Via rådgivning fra V-R Gruppens forsikringsmæglere sikrer vi, at kunden altid er korrekt forsikret, samt indhenter og vurderer tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.

Kort fortalt er forsikringsmægleren virksomhedens kontaktperson når det kommer til forsikringer, som kan forklare forsikringssproget i et forståeligt sprog til virksomheden.

På den måde får kunden mere tid og overskud til deres kerneområder og kunder – uden at skulle frygte for deres forsikringer.

Som forsikringsmægler hjælper du kunden med at forstå og finde frem til deres forsikringsbehov. Ingen virksomheder er ens og derfor rådgiver V-R Gruppen alle typer og størrelse virksomheder.

2. Alle virksomheder har behov
for den rette forsikring

Det lyder som en floskel, men alle virksomheder er potentielle kunder. For forsikringer er vigtige for alle virksomheder, både hvad angår det økonomiske, men også i forhold til tryghed og risici.

Primært vil dine kunder naturligvis have et forsikringsbehov af en vis størrelse.

Alt afhængig af virksomhedens branche, produkt, medarbejdere med mere, vil der være behov for forsikringer. Nogle er endda lovpligtige, som arbejdsskadeforsikringer på ansatte, og ansvarsforsikringer på virksomhedens køretøjer.

Alt efter virksomhedens behov kan det ligeledes være relevant med cyber- & it-forsikringer, bygningsforsikring, driftstabforsikringer, produktansvarsforsikringer, løsøreforsikring, erhvervsrejseforsikringer for at nævne forskellige typer af forsikringer.

Som forsikringsmægler hjælper du kunden med at forstå og finde frem til deres forsikringsbehov. Ingen virksomheder er ens og derfor rådgiver V-R Gruppen alle typer og størrelse virksomheder.

4. Bliv selvstændig forsikringsmægler
uden up-front betaling for rettigheder

Mange franchisekoncepter kræver en økonomisk investering. Som selvstændig franchisetager hos V-R Gruppen er der ingen økonomisk investering ved opstart. Dog skal du kunne investere den nødvendige tid i oplæring og til opbygning af din portefølje.

Som tommelfingerregel siger vi, at du skal kunne klare en periode på mellem 6-12 måneder, hvor du investerer tid og kræfter i din virksomhed.
Dette er en periode hvor indkomsten kan være lille, hvor du skal afholde en masse møder og hvor din læringskurve er meget høj.

For at kunne arbejde, rådgive og formidle forsikringer, skal du – efter et EU-direktiv – have en IDD-certificering. Erhvervelsen af og varigheden af dette afhænger af dine muligheder for merit til uddannelsen, samt den plan vi lægger sammen med dig.

Omkostningen til certificeringen afholdes af den enkelte selvstændige franchisetager, og afregnes løbende over de første 5 år.

3. Skal man være forsikringsuddannet?

Hos V-R Gruppen stiller vi praktisk talt ingen krav til din uddannelse eller tidligere erhvervserfaring, for at blive selvstændig forsikringsmægler.

Årsagen til dette er, at vi fokuserer mere på din person og hvem du er. Ligeledes er vi overbeviste om, at vi nok skal lære dig alt om jobbet som forsikringsmægler.

Det er naturligvis en bonus, hvis du har erfaring med salg, opbygning og udvikling af relationer og netværk, samt kundekontakt.

Det er derfor ikke afgørende for os, om du har en finansiel uddannelse eller har taget moduler fra Forsikringsakademiet.

Med hensyn til fremadrettet uddannelse, er det ifølge et EU-direktiv et krav, at du skal erhverve en IDD-certificering på Forsikringsakademiet.

Bemærk at dette skal ske inden for en 5-årig periode.

Previous slide
Next slide
Jesper V. Lang er selvstændig forsikringsmægler og franchisetager hos V-R Gruppen

JESPER VOLMER LANG - SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

FRANCHISETAGER HOS V-R GRUPPEN SIDEN 2019

Det at kunne planlægge sin arbejdsuge fuldstændig tilpasset ens behov, har givet mig utrolig meget værdi.

Meget af vores arbejde behøver ikke blive løst i tidsrummet fra klokken 8.00 – 16.00 , hvilket giver et utrolig stort råderum over hvornår man tilrettelægger sine arbejdsopgaver

KAN DU SE DIG SELV SOM

SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

— vi er nemlig overbevist om, at vi sammen kan skabe succes gennem vores stærke og gennemprøvede koncept. 

Et koncept, der har mere end 15 år på bagen, og som giver vores kunder overskud til mere.

BLIV DIN EGEN CHEF, OG PLANLÆG SELV DIN ARBEJDSUGE
HAR DU ET PERSONLIGT DRIVE, AMBITIONER OG MÅLSÆTNINGER
BRÆNDER DU FOR AT SERVICERE OG HJÆLPE DINE KUNDER
HAR DU ERFARINGER MED OPBYGNING AF RELATIONER

VIL DU HØRE OM DINE MULIGHEDER som SELVSTÆNDIG FORSIKRINGSMÆGLER

STEEN SØNDERGAARD

INDEHAVER

Bliv KONTAKTET AF OS

Ønsker du at blive kontaktet af os, så udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.