Indehaver, Henrik Hansen, Autoværkstedet CiPe:Care

Jeg bruger V-R Gruppen forsikringsmæglere, fordi jeg som ejerleder ikke føler mine kompetencer rækker til, at se rigtigt ind i forsikringsverdenen og policerne. “Kender vi alle ikke det, at vi får en bunke forsikring`s policer, som bør læses igennem, men ikke bliver det, og så håber vi bare på det bedste, hvis skaden sker. Samarbejdet med V-R Gruppen gør at jeg kan sove med ro i maven, og så er der kun en jeg skal henvende mig til hvis jeg har et forsikringsspørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale V-R Gruppen til virksomheder der vil bruge tiden på virksomhedsdrift istedet for at bruge tiden på forsikringer.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
ABOUT DIRECTOR
Willaim Wright

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

RECENT POSTS

Bliv KONTAKTET AF OS

Ønsker du at blive kontaktet af os, så udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.